-
از یک دستگاه محافظ برق برای اتصال چند وسیله ی برقی پر کاربرد استفاده نکنید. برای مثال یخچال و فریزر باید دارای یک دستگاه محافظ جداگانه باشد.
-
در زمان های مختلف، سیم و دو شاخه ی لوازم خانگی برقی را بررسی کنید تا در صورتی که مشکلی دارند، نسبت به تعمیر یا تعویض آنها اقدام نمایید.
-
در صورت آتش سوزی وسایل الکتریکی، به هیچ وجه از آب استفاده نشود و قبل از هر کاری لازم است برق اصلی ساختمان قطع گردد.
-
یکی دیگر از نکات ایمنی مهم که لازم است حتما رعایت شود، این است که اگر مشکلی در قسمت دو شاخه ی دستگاه هایی مثل مایکروفر، اتو، ماشین ظرفشویی، ماشین لباسشویی، جاروبرقی، پلوپز، چای ساز، آبمیوه گیری و … به وجود آمده است ، تا زمان تعویض یا تعمیر دو شاخه به هیچ وجه از این دستگاه ها استفاده نکنید؛ زیرا خطر برق گرفتگی وجود دارد.
-
در هنگام خرید لوازم خانگی برقی دقت کنید که حتما دارای برچسب انرژی +A باشند تا از نظر مصرف انرژی در وضعیت بهینه و استاندارد قرار داشته باشند.
-
معمولا در هنگام به وجود آمدن ایراد و خطا در نحوه ی عملکرد دستگاه ها، اکثر افراد اقدام به دستکاری آن می کنند ولی اگر شما از دانش و مهارت تجربی کافی برخوردار نباشید، مطمئنا چنین کاری موجب افزایش میزان خرابی و به وجود آمدن مشکلات بیشتر خواهد شد. پس تعمیر لوازم خانگی را به تکنیسین ها و کارشناسان مجرب و مجاز دارای صلاحیت بسپارید.
-
استفاده از یک پریز برای روشن کردن چند دستگاه توصیه نمی شود.
-
برای جلوگیری از خطر برق گرفتگی، دقت داشته باشید که اگر قصد دارید کف آشپزخانه را با آب شستشو دهید، حتما وسایل برقی را از پریز برق جدا کنید.
نکات ایمنی در هنگام استفاده از ماشین لباسشویی
-
محل قرارگیری ماشین لباسشویی نباید در معرض آفتاب، گرمای شدید، رطوبت یا بارندگی باشد.
-
قبل از روشن کردن و استفاده از دستگاه، دقت نمایید که شیر ورودی آب باز باشد.
-
این وسیله از آن دسته لوازم خانگی هایی است که حتما باید در هنگام نصب به فاصله ی آن تا دیوار پشتی و همچنین تراز بودن آن و سیم مرتبط با زمین ( ارت ) توجه داشت.
-
یکی دیگر از نکات ایمنی که منجر به افزایش طول عمر مفید ماشین لباسشویی نیز خواهد شد، این است که بعد از اتمام عملیات شستشو درب مخزن باز گذاشته شود تا رطوبت ایجاد شده، خارج گردد. همچنین از پودر مخصوص این دستگاه استفاده شود و هر از گاهی قسمت جا پودری نیز با دستمال مرطوب کاملا تمیز شود.
بیشتر بخوانید پیشنهاد میکنیم مطلب نمایندگی تعمیرات یخچال سامسونگ را حتما مطالعه کنید.
نکات ایمنی در هنگام استفاده از یخچال فریزر
-
برای نصب و راه اندازی این دستگاه، حتما از خدمات نمایندگی و یا تعمیرگاه مجاز لوازم خانگی استفاده نمایید.
-
اگر می خواهید این وسیله را تمیز کنید، برای مدت کوتاهی آن را از برق بکشید زیرا تماس دست خیس با محفظه داخلی به ویژه قسمت فریزر می تواند خطر آفرین باشد.
-
یخچال را در معرض گرما، نور مستقیم آفتاب، رطوبت و در مجاورت دستگاه های حرارت زا همچون گاز، شوفاژ و آب گرمکن قرار ندهید.
-
یکی دیگر از نکات ایمنی مهم این است که هرگز دست خود را وارد ظرف نگهداری یخ ننمایید زیرا بر اثر کار کردن یخ ساز خودکار امکان وارد آمدن آسیب به دست شما وجود دارد.
-
از قراردادن ظروف شیشه ای داخل فریزر بپرهیزید, زیرا بر اثر انجماد خواهند شکست.
-
پیشنهاد می شود دو شاخه ی کابل برق لوازم خانگی مثل یخچال فریزر ابتدا به ترانس محافظ وصل شود و سپس آن محافظ را به برق وصل نمایید.
نکات ایمنی در هنگام استفاده از مایکروفر
-
به طور کلی ظروف پلاستیکی یا با درب پلاستیکی را داخل دستگاه قرار ندهید.
-
ظروفی که درب آن را کاملا محکم بسته اید، تخم مرغ درسته، قوطی کنسرو و یا قوطی و شیشه های درب بسته را داخل محفظه ی گرم کردن نگذارید.(چون به دلیل انبساط مواد داخل ظرف امکان انفجار وجود دارد)
-
از سالم بودن قفل ایمنی درب مایکروفر اطمینان داشته باشید.
-
مایکروفر نباید به طور همزمان به پریزی که چند دستگاه و لوازم خانگی برقی دیگر نیز به آن وصل هستند، وصل شود.
-
در صورت مشاهده هر گونه مشکلی در مایکروفر حتما با تعمیر کاران مجاز دارای صلاحیت تماس بگیرید.